GEZOCHT: input voor BATIBOUW-specials

Van zaterdag 17 tot en met zondag 25 februari 2024 vindt in Brussels Expo weer de hoogmis voor (ver)bouwers plaats. Van interieur inspiratie tot de nieuwste innovaties: Batibouw brengt het allemaal samen onder één dak. In aanloop naar de beurs stuurt Architectura als mediapartner twee nieuwsbrieven uit die gewijd zijn aan BATIBOUW. Stel jij een innovatie voor op de beurs? We vermelden het graag in onze specials.

Als mediapartner van BATIBOUW kijken we er naar uit om te kunnen kennismaken met jouw innoverende oplossingen voor (interieur)architecten en ingenieurs. In aanloop naar de beurs besteden we graag de nodige redactionele aandacht aan producten die getoond zullen worden.

In de weken voor de beurs sturen we twee nieuwsbrieven uit die grotendeels gewijd zullen zijn aan BATIBOUW. Kom jij hierin graag aan bod met een product dat je op BATIBOUW voorstelt? Dat kan.

Wat aanleveren?

Bezorg ons een persbericht of een tekst (NL en FR) met een duidelijke omschrijving van het product in kwestie, samen met enkele beelden met vermelding van copyright. Input mag je sturen naar info@architectura.be.

Deadline aanleveren content

Op maandag donderdag 1 februari 2024 versturen we de eerste special, op donderdag 15 februari de tweede special. We ontvangen input graag ten laatste op maandag 29 januari 2024, zodat we alles tijdig kunnen verwerken en online plaatsen.

Deel dit artikel:
Onze partners