GROHE vervolledigt keramiekassortiment

Met de nieuwe Essence-collectie vervolledigt GROHE zijn keramiekassortiment. Zo biedt GROHE vanaf april ook ligbaden aan. De designlijn doelt op minimalisme.

De Essence-collectie is een aanvulling op de GROHE Bau, GROHE Cube en GROHE Euro-keramische lijnen. De designlijn bestaat uit eenvoudige keramiekoplossingen. Zo hebben de nieuwe wastafelmodellen een randdikte van slechts 17 mm, die zorgt voor een gladde vormgeving.  De wastafels zijn voorzien van een keramische afvoerklep. Die modellen worden geleverd zonder overloop. Bovendien passen ze bij de toiletten, dankzij de slanke look. Die zijn verkrijgbaar met of zonder SoftClose.

Ligbad als luxe add-on

De drie ligbadversies vormen voor het eerst het hart van de GROHE-collectie. De ligbaden zijn een aanvulling op GROHE’s complete badkameroplossing. Ze zijn beschikbaar voor tegen de muur, inbouw of als vrijstaand model.

De kuipmodellen zijn vervaardigd in titanium staal, dat bekend staat om het opslaan van warmte voor langere tijd. Het bad is eveneens voorzien van een speciale coating die slipweerstand biedt. De Easy to Clean eigenschappen maken vereenvoudigen het reinigen van het ligbad.

Schoonmaakhygiëne

Bij het produceren van de toiletten werd dan weer extra ingezet op diepgaande schoonmaakhygiëne. Zo bevatten ze doorspoeltechnologie zonder spoelrond. Het voorkomt dat bacteriën zich nestelen in de kleine hoekjes onder de velg. Ook houden ionen met antibacteriële eigenschappen de bacteriegroei tegen. Afzettingen zoals kalkaanslag en vuil kunnen eenvoudig worden verwijderd. Dankzij de Quick Release functie kan je de toiletzitting  verwijderen met één hand. Verder verzekeren de grote spoeling van amper 4,5 liter water en de kleine spoeling van 3 liter water zuinigheid.

Deel dit artikel:
Onze partners