H200 hydraulische huislift (TKE): veelzijdigheid en comfort zonder compromissen

De H200 hydraulische huislift van TK Home Solutions biedt architecten een flexibele en energiezuinige oplossing voor zowel residentiële als publieke toepassingen. Met een scala aan configuratiemogelijkheden en geen vereisten voor een liftschacht of put, integreert deze lift moeiteloos in uiteenlopende bouwprojecten.

De H200 hydraulische huislift biedt een veelzijdige, veilige en comfortabele oplossing voor uiteenlopende architecturale projecten. Dankzij de aanpasbare ontwerpopties, de energiezuinige hydraulische technologie en de geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, is deze lift een waardevolle toevoeging aan elk gebouw. Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, de H200 biedt flexibiliteit om maatwerkoplossingen te bieden die esthetisch en functioneel voldoen aan de eisen van ieder project.

Technische flexibiliteit zonder schacht of put

Een van de opvallende eigenschappen van de H200 is dat er geen put of uitloop nodig is voor de installatie. Dit maakt de lift ideaal voor gebouwen met beperkte ruimte of bestaande panden waar structurele aanpassingen niet wenselijk zijn.

Veiligheid boven alles: SIL3-gecertificeerd

Veiligheid is een cruciale pijler in elk bouwproject, en de H200 voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen op de markt. De lift is uitgerust met een veiligheidssysteem dat onafhankelijk functioneert van de mechanische onderdelen (OSG), wat betekent dat storingen geen invloed hebben op de werking van de lift. Dit systeem heeft een SIL3-certificering, wat momenteel de hoogste norm is in de platformliftsector.

Daarnaast is de lift voorzien van een noodbatterij, waardoor gebruikers bij stroomuitval veilig de begane grond kunnen bereiken. Ook kan de H200 eenvoudig worden aangesloten op bestaande brandalarmsystemen in het gebouw.

Comfortabel, stil én energiezuinig dankzij hydraulische technologie

De hydraulische technologie zorgt voor een stabiele en betrouwbare werking, met een gemiddeld energieverbruik van slechts 2,2 kW tijdens het gebruik en nulverbruik wanneer de lift niet actief is. De hydraulische technologie garandeert bovendien een fluisterstille werking, terwijl de soft-start/stop-technologie bijdraagt aan een soepele verplaatsing. Dit verhoogt het comfort van de gebruiker aanzienlijk, vooral in residentiële toepassingen waar geluidsoverlast een punt van zorg kan zijn.

Bovendien is de H200 uitgerust met handgrepen en leuningen die extra stabiliteit bieden tijdens het gebruik, en zorgt de soft-start/stop-functionaliteit voor een vloeiende overgang tussen verdiepingen. Dit maakt de lift zowel gebruiksvriendelijk als veilig.

Italiaans design, eindeloze opties voor interieurintegratie

De H200 is meer dan enkel een functionele toevoeging aan een gebouw; het ontwerp is bewust afgestemd op esthetiek en integratie met diverse interieurstijlen. Met een uitgebreide keuze aan kleuren, materialen en afwerkingen biedt de H200 de mogelijkheid om de lift naadloos te laten aansluiten bij het bestaande interieur. Architecten kunnen kiezen uit een breed palet van RAL-kleuren en verschillende afwerkingsmaterialen zoals staal, dat bovendien krasbestendig is.

Deel dit artikel:
Onze partners