Häfele viert 100 jarig bestaan op Interzumbeurs in Keulen

Häfele, internationaal leverancier van bouwbeslag en lichtoplossingen viert dit jaar het 100-jarig bestaan. Ze werpen een blik op de toekomst met een veelzijdige beursstand op Interzum, Keulen van 9 tot 12 mei.

De internationale beurs voor toeleveranciers van de meubelindustrie brengt van 9 t.e.m. 12 mei 2023 professionals samen uit de hele branche. Häfele nodigen bezoekers van harte uit in hal 7.1, stand C-040 op Interzum, Keulen. 

De 360° view: Häfele brengt woonwerelden samen

Het samenspel van meubilair en verlichting is toepasselijk voor zowel keukens als voor woon- en slaapkamermeubels. Naast functionele verlichting ligt de nadruk in het bijzonder op sfeerverlichting voor verschillende gebruikssituaties. Dankzij het assortiment van Häfele kunnen meubel- en ruimteverlichting voor alle toepassingen worden bedacht en gerealiseerd in de vorm van verbonden ruimteoplossingen.

Op de beursstand wordt dit onder andere gedemonstreerd door het thema verlichting. Geïntegreerde verlichting in meubels, het samenspel van verlichting en materiaal of sfeervolle lichtensceneringen maken deze connectie voor de bezoekers concreet. Bezoek bovendien op onze stand ook onze gloednieuwe verlichtingsshowroom Häfele Blackbox in virtual reality.

Ook het productgamma van keukenuitrusting mocht volgens hen niet aan de stand ontbreken. Door het brede assortiment is er veel mogelijk: van verlichting over innovatief klepbeslag ofladesystemen, grepencollecties, spatwanden en afvalsorteersystemen. Häfele is een one-stop-shop voor alle toebehoren bij het ontwerpen van keukens in verschillende maten en voor uiteenlopende eisen. 

Onzichtbaar beslag voor optimale ruimtebenutting

Häfele presenteert met Free slim een innovatieve en slanke klepbeslagfamilie die niet alleen met het corpus versmelt en nagenoeg “onzichtbaar” wordt, maar ook minder varianten telt dankzij de gepatenteerde veertechniek. Dit vereenvoudigt merkbaar de logistiek in de hele productieketen voor meubelfabrikanten, van opslag tot selectie-, toewijzings- en controleprocessen.

Discoveries: showroom bij je thuis

Via de meermaals bekroonde virtuele showroom Häfele Discoveries kunnen geïnteresseerden ook vanuit hun luie zetel de innovaties en nieuwigheden van Häfele ontdekken. Ter gelegenheid van Interzum krijgt de de virtuele showroom tal van updates en extra’s. Er worden bijvoorbeeld uitzendingen getoond van de live stage op Interzum. Tegelijkertijd kunnen bezoekers het digitale platform met zijn themawerelden, geïntegreerd in de Häfele website, op elk moment verkennen, ook na de beurs.

Ook andere thema’s zoals office, micro living, home office hotel of caravaning vallen te ontdekken op de Häfele beursstand.

Belgische afdeling 20 jaar

De beursstand in Keulen werpt een blik op de bewogen 100-jarige geschiedenis van de onderneming, maar ook Häfele België viert dit jaar haar 20-jarig bestaan. Beide jubilea geven het startschot richting de toekomst. Het Belgisch team verwelkomt bezoekers met open armen voor een reis naar het verleden en toekomst tijdens interzum 2023 in Keulen.

Bron: Häfele
Deel dit artikel:
Onze partners