Icoustic toont esthetiek en functionaliteit op Architect@Work

Op 9 en 10 mei vindt in Kortrijk Xpo de volgende editie van Architect@Work plaats. Ook Icoustic zal er zijn tenten opslaan en een gamma aan geluidsabsorberende producten en bepleisteringssystemen voorstellen. 

Icoustic is advies, begeleiding en aanneming in één. Het bedrijf plaatst akoestische spuitpleisters om de geluidsabsorptie te verbeteren en personaliseert uw geluid en omgevingsgeluid zodat het aansluit bij hoe u klanktoon en akoestiek optimaal wil ervaren.

Geluidsabsorberende plafondpleisters

Waar vroeger vooral akoestische panelen aan het plafond gemonteerd werden, wordt vandaag steeds vaker gekozen voor een meer esthetische oplossing. Zo is er Thermocon®, een gamma aan geluidsabsorberende producten die spuitend aangebracht worden op het plafond. Ideaal als de plafonds uit beton, gips, hout of metaal bestaan. Bovendien kunnen ze aangebracht worden op vlakke of gebogen oppervlakken en in elk type ruimte: vergaderzaal, zwembad, sporthal, kerk, theater, school, industrieruimte… De Thermocon®-producten zijn in verschillende kleuren beschikbaar en hebben een positief effect op de nagalmtijd en het geluidsniveau in de ruimte. Ze verbeteren het akoestisch comfort en zorgen voor een aangename sfeer, zonder geluidsoverlast en langdurige negatieve effecten.

Akoestisch spuitpleistersysteem

De bepleisteringssystemen van Fade® absorberen ongewenst lawaai, wat op zich weer zorgt voor een optimaal akoestisch comfort in elke ruimte. Ze zijn ideaal voor grote kantoorruimtes, restaurants, showrooms en scholen, maar ook voor kleinere plaatsen zoals een meeting room. Ze zijn onderhoudsvrij en beschikbaar in alle RAL-kleuren. Ze hebben een ultra gladde textuur en toch een maximale absorptie. Bovendien zijn ze geschikt voor elk oppervlak, recht of krom. Fade® kreeg het zilveren certificaat van het kwaliteitslabel cradle to cradle toegekend, het bewijs van het milieuvriendelijk aspect.

Deel dit artikel:
Onze partners