Individueel vormgegeven bergruimte

Emco presenteert: asis plus. Met de slimme aanvulling van het asis-assortiment kunt u de deuren van alle modules van tegels, hout, Corian en andere effectvolle wandbekledingsmaterialen voorzien en zo de bergruimte individueel vormgeven.

Emco is een fabrikant van hoogwaardige en exclusieve sanitaire accessoires en badkamerinrichtingen in het premiumsegment. Hierbij staan functionaliteit en exclusief design centraal. Het productassortiment bevat accessoires, spiegelkasten, functiemodules, licht- en cosmeticaspiegels, wastafels en wasmeubelen.

Nieuwste telg is de asis plus, die de keuze biedt of u de deuren van de modules wil betegelen of met hout wil veredelen. Zo gaan de modules vrijwel onzichtbaar op in de wand, of worden ze net bewust door sterke contrasten benadrukt. Alle modules kunnen zonder inbouwframe toegepast worden. Ze worden direct aan de voorzetwand, het metalstudsysteem of het metselwerk vastgemaakt.

De focus op veelzijdigheid is terug te vinden in alle modules van asis plus. En dat geldt ook voor de tot de essentie teruggebrachte stijl van de emco-badkamerinrichting. Dat betekent voor u: meer ruimte voor uw individuele wensen. Probleemloos in de wand te integreren, vrij te kiezen materialen – voor uniciteit in elk hoekje van uw badkamer.

Deel dit artikel:
Onze partners