Innovaties voor een mooie en functionele badkamer

Met Cosmetica, Loft en Prime voegt emco bad drie nieuwe producten toe aan zijn gamma die de badkamer kunnen verrijken. Met deze innovaties gaat emco bad voluit voor een mix van functionaliteit en esthetiek.

Prime

Verlicht met een rondom verlopende led-lichtband straalt het design van prime in volle glans. Met twee variabel instelbare glazen legborden kan elk accessoire plaatsbesparend worden opgeborgen. Als inbouwvariant biedt de lichtspiegelkast extra ruimtevoordeel.

Prime is een hoogwaardige aluminiumconstructie met dubbele spiegeldeuren en spiegelende of witte glazen achterwand, IP 20, 2 variabel verstelbare legborden van kristalglas, lichtschakelaar en contactdoos (vanaf 1.000 mm: 2 contactdozen), ledverlichting, neutraalwit ( ca. 4.000 K). De energie-efficiëntieklasse is A–A++. De opbouwversies hebben spiegels opzij. Er bestaat ook een optioneel lichtpakket: helderheid en lichtkleur – koud/warm – variabel dimbaar.

Loft

Mooie dingen vallen in het oog, maar functioneel toebehoren ligt goed in de hand. Het sterke design van loft onderstreept het comfort waarvan de gebruiker profiteert – alles is strak en open uitgevoerd. Nu ook in zwart.

Cosmetica

Mooie momenten zijn het waard om op bijzondere wijze verlicht te worden. Daarom zijn de emco-cosmeticaspiegels nu niet alleen uitgerust met spiegelvlakken aan beide zijden, maar kunnen ze ook rondom met ledlicht verlicht en in het emco light system geïntegreerd worden.

Deel dit artikel:
Onze partners