Innovatieve bad-accessoires voor schroef- en lijmmontage

Emco heeft de trend van ronde vormen vertaald in een nieuwe serie bad-accessoires emco round. De ronde vormgeving komt in alle details tot uiting, zodat elke accessoire te combineren is met andere ronde badobjecten. Wat bovendien opvalt is de kleur, want naast chroom is deze serie ook in het magisch zwart leverbaar. Tot slot de montage, die gaat nu voor het eerst met lijmen of schroeven. Lijmen werkt schoner en bespaart tijd.

Met de serie round biedt emco een hoogwaardig design bij een goede prijs. U kunt kiezen uit vele accessoires, w.o. een toiletrolhouder, toiletborstelgarnituur, zeepdispenser, glas- en zeephouder, verschillende handdoekhouders en –haken en cosmeticaspiegels. In klassiek chroom of trendy zwart.

Tijdbesparend lijmen of schroeven?

De flexibele keuze voor lijmen of traditioneel schroeven is een belangrijke troef. Alle accessoires kunt u zowel met schroeven als met de nieuwe lijmtechniek bevestigen. Hiervoor heeft emco zelf een nieuwe lijmtechniek ontwikkeld, die zowel voor tegels, beton en glas toegepast kan worden. De nieuwe lijmtechniek staat garant voor een snelle montage en stevige hechting. Boren is niet meer nodig, het werken geschiedt stofvrij en na het lijmen kan de accessoire precies worden uitgelijnd. Het lijmen voorkomt schade door boren, dus is ideaal bij toepassing van dure tegels en bij huurwoningen.

Voor het lijmen levert emco alle benodigde materialen: een schoonmaakdoek, schuurpad, 2-componentenlijm en de montage-instructie. Voor het lijmen dienen de vlakken vrij te zijn van stof, vet, olie en vuil. Dankzij een extra kleefring kan de accessoire direct gemonteerd worden, de belasting is na vier uur al mogelijk.

De lijm voldoet aan de Europese chemicaliënverordening REACH en is vrij van gevaarlijke stoffen. De hoge kwaliteit en extreme hechtkracht – ook in vochtige ruimten – zijn door emco uitvoerig in een laboratorium getest. Dit waarborgt dat de lijmverbinding blijft zitten, totdat deze handmatig wordt verwijderd.

De demontage gaat net zo eenvoudig als de montage. Op gladde ondergronden kan de lijmverbinding eenvoudig met een spatel worden verwijderd. Eventuele lijmresten met een schraper of doek.

Deel dit artikel:
Onze partners