Interface introduceert Northern Grain, een LVT collectie met houtlook

Interface introduceert een nieuwe collectie op de markt: de Northern Grain™ LVT-collectie. De collectie geeft een licht en ruimtelijk gevoel aan verschillende soorten ruimtes, zowel kantoren, onderwijslocaties als horeca.

De vloeren uit de Northern Grain™ LVT-collectie van Interface hebben een strak, ongecompliceerd design, gecombineerd met zachte tinten en zuivere neutrale kleuren in verschillende houtsoorten. Hiermee nodigt de collectie natuurlijk licht uit terwijl het ook een rustigere basis legt met de diepere zachte bruin- en grijstinten uit de collectie. 

De 12 kleurvarianten zijn verdeeld over drie subtiele, maar duidelijk herkenbare houtnerfpatronen. Met respect voor de delicate details van beuken, essen en dennen, is elke uitvoering van Northern Grain vervaardigd met fijne lijnen, delicate knoesten en de zachte rimpelingen in de houtnerven. Met zijn ingetogen en zelfverzekerde stijl brengt Northern Grain harmonie in ieder interieur.

12 kleurvarianten

Northern Grain™ bestaat uit planken van 100×25 cm en is verkrijgbaar in 12 kleurvarianten die zijn verdeeld over drie subtiele maar herkenbare houtnerfpatronen: Glazed Oak, Nordic Wash en Natural Satin. Elke uitvoering uit de Northern Grain collectie bevat de houtdetails van beuken, essen en grenen en is gemaakt met fijne lijnen, delicate knoesten en de zachte rimpelingen van houtnerven.

Lage slipweerstand

Net als de andere vloerproducten van Interface biedt deze nieuwe collectie de prestaties en voordelen die nodig zijn voor hedendaagse zakelijke ruimtes. De backing van deze collectie (4,5 mm Sound Choice™ LVT) zorgt voor kwalitatieve geluidsredactie en een optimaal vermogen om contactgeluid en geluidsoverdracht via de vloer te verminderen. De vloeren worden afgewerkt met een Ceramor+coating die zorgt voor een lage slipweerstand.

Het product bevat 39% gerecycled materiaal en is IAQ Gold gecertificeerd. Net als alle producten die Interface verkoopt is Northern Grain door een onafhankelijke, externe partij gecertificeerd als CO2-neutraal via het Carbon Neutral Floors™-programma.

Bron: Interface
Deel dit artikel:
Onze partners