Interior CeramicSteel Solutions (ICS): aandacht voor detail

Aandacht voor detail maakt het grote geheel. Daarom heeft Polyvision Interior CeramicSteel Solutions (ICS) gecreëerd. ICS-producten zijn een unieke benadering van de huidige marktvraag naar duurzame, hygiënische oppervlakken in openbare en zakelijke ruimtes. Omdat ruimtes flexibel zijn om grote aantallen mensen te huisvesten, worden ontwerpelementen die vorm en functie bieden en tegelijkertijd de hygiënische omstandigheden van de ruimte beschermen.

Polyvision begrijpt dat de doeltreffendste oplossingen niet mogelijk zijn zonder de vaardigheid, toewijding, ideeën van gepassioneerde mensen. Sinds 1954 heeft het bedrijf deze kwaliteiten gebruikt om de meest duurzame oppervlakken van keramisch staal ter wereld te produceren.

Uiteenlopend van de bewezen duurzame krijtborden en whiteboards in de klaslokalen/kantoren tot architecturale ontwerpen voor meerdere toepassingen in verschillende sectoren zoals Gezondheidszorg, horeca, onderwijs, commerciële ruimtes en trein- en metrostations.

Kom alles te weten over dit product tijdens ARCHITECT@WORK in Kortrijk op 11 en 12 mei. Polyvision vind je terug op stand 218.

 

Deel dit artikel:
Onze partners