Intirio/TrendZ-event 'akoestiek & esthetiek': RAW concrete van OWA

Op dinsdag 29 januari, de slotdag van de Intirio- en TrendZ-vakbeurs, organiseert intsite.be een event rond akoestiek en esthetiek. Het seminarie bestaat uit twee delen en begint met een reeks van tien akoestiekpitches, gevolgd door de drie case study’s. Tijdens de akoestiekpitches zal onder andere OWA zijn RAW concrete voorstellen.

Tien bedrijven zullen gedurende vijf minuten één vernieuwend product voorstellen dat akoestiek en esthetiek combineert. Het betreft innovatie akoestische producten, geproduceerd in 2016 of later, met een grote esthetische waarde. Deze producten kunnen een grote meerwaarde betekenen voor een (interieur)architect om akoestiek en esthetiek met elkaar te combineren. Een oefening die vandaag nog altijd niet evident is.

RAW concrete

RAW concrete is de nieuwste akoestische doorbraak op het gebied van industrieel design. De als beton ogende plafondpanelen maken een einde aan een langslepend vraagstuk voor architect en afbouwer: het creëren van een strakke industriële ruimte zonder dat deze kil en rumoerig klinkt. Dankzij de hoge absorptiewaarde van 0,70 aw is een aangenaam akoestisch klimaat gegarandeerd. RAW concrete is direct tegen het plafond toe te passen of te gebruiken in combinatie met het gerenommeerde S7 ophangsysteem van OWA.

Gratis registreren voor de Intirio-beurs: klik hier.
Gratis registreren voor het event 'akoestiek & esthetiek': klik hier.

Deel dit artikel:
Onze partners