Intirio/TrendZ-event 'akoestiek & esthetiek': Rockfon Eclipse

Op dinsdag 29 januari, de slotdag van de Intirio- en TrendZ-vakbeurs, organiseert intsite.be een event rond akoestiek en esthetiek. Het seminarie bestaat uit twee delen en begint met een reeks van tien akoestiekpitches, gevolgd door de drie case study’s. Tijdens de akoestiekpitches zal onder andere Rockfon zijn Rockfon Eclipse voorstellen.

Tien bedrijven zullen gedurende vijf minuten één vernieuwend product voorstellen dat akoestiek en esthetiek combineert. Het betreft innovatie akoestische producten, geproduceerd in 2016 of later, met een grote esthetische waarde. Deze producten kunnen een grote meerwaarde betekenen voor een (interieur)architect om akoestiek en esthetiek met elkaar te combineren. Een oefening die vandaag nog altijd niet evident is.

Rockfon Eclipse

De akoestische plafondeilanden van Rockfon® Eclipse™ kunnen dankzij twee nieuwe ophangsets nu ook aan de wand bevestigd worden. Door de panelen, verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren, afwisselend op 15mm en 65mm van de wand te plaatsen ontstaat een speels ontwerp met visuele diepte. Zo kan additionele geluidsabsorptie met een mooi design gecombineerd worden.

Gratis registreren voor de Intirio-beurs: klik hier.
Gratis registreren voor het event 'akoestiek & esthetiek': klik hier.

Deel dit artikel:
Onze partners