Jaga lanceert warmtepompradiator met middenaansluiting

De Jaga Strada Hybrid MM is de nieuwe warmtepomp radiator met middenaansluiting. De radiator is daardoor heel snel te installeren, en is compatibel met alle warmtebronnen, van condensatieketels tot warmtepompen. De warmtepomp radiator kan met lagere watertemperaturen verwarmen zonder dat het toestel groter moet zijn.

Plug & Play

Dankzij de middenaansluiting is de radiator snel te installeren, en het toestel komt met een H-blok met klemkoppelingen, ingebouwd ventiel en voorgemeonteerde thermo-elektrische motor. Bovendien kunnen de afmetingen nog na het plaatsen van de leidingen gekozen worden.

Verwarming

Staat de oven en de vaatwasser aan? Schijnt de zon binnen? Een woning is een dynamisch gegeven met steeds wisselende temperatuursomstandigheden en comforteisen. Een snel reagerend toestel zoals Strada Hybrid anticipeert hierop en regelt nauwkeurig de temperatuur in alle omstandigheden.

Jaga Light Cooling

Ook bij niet-condenserende koeling is dit reactievermogen cruciaal. Om vochtproblemen te vermijden moet er een centrale condensbewaking voorzien worden. Deze kan enkel efficiënt werken met een zeer snel reagerend afgiftesysteem, dat bij plots stijgende luchtvochtigheid de koelfunctie onmiddellijk aanpast

Hoge afgiften

Jaga Hybrid toestellen bevatten het gloednieuwe DBH-systeem, DB staat voor Dynamic Boost, om het vermogen van de radiator aanzienlijk te vergroten. De H van Hybrid staat voor de dubbele werking: verwarming en Jaga Light Cooling.

De reactiesnelheid en de kracht van het hybrid-systeem zorgen voor een perfect warmtecomfort bij de laagste watertemperatuur. De radiator is standaard en zonder omschakeling geschikt voor energiezuinige niet-condenserende koeling in combinatie met elke warmtepomp.

Geen warmtepomp? Geen probleem!

Jaga warmtepompradiatoren werken perfect met alle warmtebronnen: van condensatieketels tot warmtepompen.

Design

De Jaga Strada Hybrid MM komt met een vlak voorpaneel met een ultra-stevig aluminium designrooster. Er is ook een nieuwe kleurenkaart met drie standaardkleuren: Verkeerswit, Zandstraalgrijs en Off-black. Naast die standaardkleuren zijn er nog meer kleuropties.

Deel dit artikel:
Onze partners