Je eigen stijl dankzij de modulaire vloeren van Studio Moods

Met modulaire vloeren van Studio Moods pak je uit met je eigen stijl door vormen, patronen en kleuren te combineren om een unieke en exclusieve vloer te creëren voor jouw project. Ga voor absolute vrijheid met creatief maatwerk: combineer tot negen vormen in verschillende patronen en kleur ze in met alle 160 dessins van onze Moduleo 55 en Moduleo 55 Impressive collecties. Of ga voor het QuickShip programma en kies uit meer dan 100 voorgedefinieerde patroonontwerpen.

Alles begint met een idee. Studio Moods zal je creativiteit aanspreken met prachtige patroon- en vulmogelijkheden. Wicker, Chevron, Triangle, Vortex, Mesh, (Big) Hexagon, Arrow, (Big) Diamond, Pepper en Herringbone zijn de twaalf patronen die je kunt combineren tot je eigen gepersonaliseerde modulaire vloerontwerp.

\"Innovatie zit in het DNA van IVC Commercial\", klinkt het bij IVC. \"Daarom streven we er met onze gepatenteerde technologie steeds naar om grenzen te verleggen op alle mogelijke vlakken: van creativiteit en gebruiksvriendelijkheid tot degelijkheid en duurzaamheid. Met Studio Moods doen we onze slogan 'Beyond Flooring' alle eer aan.\"

Ga voor het QuickShip programma en kies uit 107 voorgedefinieerde patroonontwerpen of kies voor creatief maatwerk en combineer tot negen vormen in verschillende patronen en kleur ze in met alle 160 dessins van onze Moduleo 55 en Moduleo 55 Impressive collecties. Op ivc-commercial.com geeft de productdetailpagina jou toegang tot vooraf gedefinieerde patronen met hoge resolutie om je te helpen Studio Moods in je interieurontwerp te integreren. Installatie- en onderhoudsinstructies zijn ook beschikbaar.

Deel dit artikel:
Onze partners