Just Click van Kalzip voor eenvoudige gevelbekleding

Kalzip, wereldwijd ontwerper en producent van innovatieve en duurzame dak- en gevelbekledingen, presenteert het nieuwe Just Click Kalzip FC gevelsysteem in aluminium. Het bedrijf zal met dit product aanwezig zijn op de beurs Architect@Work.

Kalzip, wereldwijd ontwerper en producent van innovatieve en duurzame dak- en gevelbekledingen, presenteert het nieuwe Just Click Kalzip FC gevelsysteem in aluminium. Het bedrijf zal met dit product aanwezig zijn op de beurs Architect@Work



Het flexibele en gepatenteerde Vario-montagesysteem maakt van Just Click een uniek, montagevriendelijk aluminium gevelsysteem, dat zowel voor nieuwbouw als voor renovatie geschikt is. Het FC gevelsysteem biedt een kostenbesparende oplossing: de montage op dragende, systeemconforme rasterclickrails verloopt snel en eenvoudig, zonder dat doorboringen nodig zijn. De montage van de panelen kan, in tegenstelling tot gangbare paneelsystemen, zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven worden gemonteerd. Daarenboven zijn de banen individueel uitwisselbaar, wat een groot voordeel is bij het vervangen van beschadigde panelen.



De panelen, leverbaar in profielbreedtes van 250, 300, 350, 400, 450 en 500 mm worden standaard met omgezette kopkanten geleverd. Het aluminium profiel wordt aan de bovenzijde in de rail gehangen en vanonder licht aangedrukt, waardoor de panelen simpel worden vastgeklikt.






Deel dit artikel:
Onze partners