Kaiser/Helia scoort met ThermoX LED

Op Light+Building in Frankfurt ging Kaiser/Helia met de hoofdprijs lopen in de wedstrijd Design Plus 2016. Dat deden ze met de ThermoX LED, een inbouwbehuizing voor het luchtdicht inbouwen van ledverlichting.

Op Light+Building stelde Helio/Kaiser de uitbreiding van het innovatieve Thermox-LED-gamma voor. De productgroep telt nu vier inbouwbehuizingen. Het unieke van de nieuwe modellen bestaat uit uitzetbare leidingdoorvoeren waarin ook de bevestigingsveren worden bevestigd. Door de druk van de veren zetten ze zachtjes uit naar buiten toe. Dit zorgt voor een strakke en veilige bevestiging.

 

Maximale levensduur

ThermoX LED inbouwbehuizing is geschikt voor de luchtdichte inbouw van vaste en zwenkbare ledlampen in verschillende plafondconstructies. De behuizing beschermt het omliggende materiaal (dampscherm, isolatie etc.) tegen de hoge temperaturen en de ledverlichting zelf tegen vuildeeltjes. Daarnaast garandeert het een luchtdichte afsluiting. Samen met de thermische scheiding tussen armatuur en apparaat wordt de maximale levensduur bereikt.

 

Voordelen

Kaiser/Helio zet de voordelen van de ThermoX LED op een rijtje:

  • Voor de installatie in geïsoleerde holle plafonds
  • Voor inbouw achteraf langs onder
  • Montage van de behuizing zonder gereedschap
  • Gegarandeerd luchtdicht – brandpreventie
  • Oppervlaktestructuur aan achterzijde zorgt voor optimaal warmtemanagement
  • Speciaal genopte oppervlaktestructuur voor duurzame en stevige bevestiging van de lamp in de behuizing
Deel dit artikel:
Onze partners