Kingspan Kooltherm K5 voor buitengevelisolatie: eerste isolatieplaat in resolschuim

Kingspan Kooltherm K5 is het eerste isolatiepaneel in resolschuim voor buitengevelisolatie onder een pleisterafwerking. Resolschuim is een belangwekkende innovatie voor de bouwsector. Het combineert een uitzonderlijke thermische performantie (lamdawaarde 0,020 W/m.k, uniek op de markt) met een maximaal veiligheidsniveau (Euroklasse B-s1, d0 in applicatie).

Kooltherm K5 laat investeerders toe om veel minder dikke muren te bouwen, ten voordele van een aanzienlijk grotere hoeveelheid ruime in het interieur (een belangrijke meerwaarde) en een significante bron van besparingen in termen van bevestigingen (veel korter) in vergelijking met traditionele isolatiematerialen..

Gezien de fijnheid van de muren genieten architecten een totale architecturale vrijheid, ondanks een alsmaar striktere thermische reglementering.

Kooltherm® K5 wordt al aangeboden door de firma Cantillana met het Granol'therm King-buitengevelisolatiesysteem. De voordelen van dit systeem met resolschuim en organische of minerale pleister zijn:

  • Maximale isolatie voor een minimale dikte
  • Gevoelig meer natuurlijk licht binnenin het gebouw
  • Uitstekend brandgedrag
  • Ruime keuze qua mogelijke afwerkingen

Kooltherm® K5 resolschuim isolatieplaat is de meest efficiënte oplossing voor buitengevelisolatie van collectieve woongehelen, tertiaire gebouwen en individuele woningen.

Deel dit artikel:
Onze partners