Kleuren meten met NCS Colour Scan 2.0 van ELSCOLAB

ELSCOLAB, een belangrijke partner in de Benelux markt voor laboratorium en industriƫle apparatuur, lanceert de nieuwe NCS COLOUR SCAN 2.0: een draagbaar instrument om kleur te meten met absolute nauwkeurigheid. ELSCOLAB zal aanwezig zijn op Architect@Work.

ELSCOLAB, een belangrijke partner in de Benelux markt voor laboratorium en industriële apparatuur, lanceert de nieuwe NCS COLOUR SCAN 2.0: een draagbaar instrument om kleur te meten met absolute nauwkeurigheid. ELSCOLAB zal aanwezig zijn op Architect@Work.
 
Kleuren meten met NCS Colour Scan 2.0

NCS Colour Scan 2.0 geeft de NCS-notatie van een geselecteerde kleur van elk oppervlak, ook direct zichtbaar op het scherm. Het toestel beschikt over een geheugen voor het opslaan van maximaal 100 kleuren en laat de gebruikers toe tekst of stemgeluid toe te voegen aan elk item. Hij stelt soortgelijke kleuren voor om kleurprofessionals te helpen bij het creëren van prachtige combinaties. De scanner geeft in een paar seconden kleur vertalingsinformatie in RGB, CMYK …, toont helderheidswaarden en geeft de kleurlocatie in de verschillende NCS kleur collecties zoals de NCS Exterior. De NCS Colour Scan 2.0 is een ideale tool voor zowel de professionals in architectuur en design, als voor schilders, winkeliers en vele andere professionele kleurgebruikers over de hele wereld.




Deel dit artikel:
Onze partners