Kreon lanceert kleiner model up 40

Na de lancering van het eerste kreon up-model in de jaren ’80 is het tijd voor vernieuwing. Een armatuur van 40 millimeter vervolledigt de reeks. Zo speelt kreon in op de nieuwe toepassingsmogelijkheden.

Kreon brengt de up 40 op de markt. Met een zichtbare breedte van 40 millimeter is het meteen de kleinste variant in de kreon up-reeks. Dankzij het kleine formaat biedt kreon up 40 evenveel toepassingsmogelijkheden voor de architect als zijn voorgangers, de up 165 en de up 80.

Binnen of buiten

De up 40 bezit over een Ip67-waarde, waardoor het zowel binnen als buiten functioneert. Door de stof-en waterbestendigheid is het toestel bijvoorbeeld geschikt als verlichting in de tuin of buitengevel.

Kreon up 40 wordt geleverd in een vierkante en ronde uitvoering, afgewerkt met zwart of wit gehard glas. De rand van de armatuur bestaat uit gezandstraald roestvast staal. De LED-module is, net zoals bij de voorgaande modellen, diep in de armatuur geplaatst. Daardoor hebben de spots geen verblindend effect. Bovendien is er een antiverblindingslouver verkrijgbaar. Die maakt het ook mogelijk om het licht tot op de millimeter te richten. Naast een uplighter, is er van kreon up 40 ook een opbouw-downlighter beschikbaar.

 

 

Deel dit artikel:
Onze partners