Kunstwerken eenvoudig visualiseren met Art In My Space

Nieuwe kunstwerken ontdekken kan nu eenvoudig én coronaproof met Art In My Space van onafhankelijk kunstplatform ArtAssistant. Op basis van afmetingen, budget en persoonlijke voorkeuren suggereert de app kunstwerken die gebruikers via hun IPhone of IPad en met behulp van artificiële intelligentie op de gewenste muur kunnen visualiseren. Art In My Space kwam mede tot stand dankzij de steun van Amazon en de Vlaamse overheid.

Ook oudere toestellen die de technologie achter artificiële intelligentie niet ondersteunen, worden door ArtAssistant niet aan hun lot overgelaten. Naargelang de hardware en leeftijd van het toestel zien klanten de kunstwerken in 2D of 3D in de viewing rooms of op de officiële website van ArtAssistant.

Potentiële kopers en verkopers kunnen kosteloos gebruikmaken van Art In My Space. Telkens wanneer bepaalde kunstwerken aan de vereisten van een klant voldoen, worden deze opgeladen vanuit de marktplaats van ArtAssistant. Die plek laat privéverzamelaars, musea en galeriehouders toe om - na een grondige controle - hun werken rechtstreeks te koop aan te bieden. ArtAssistant rekent op die kunstwerken een commissie aan die ongeveer één derde is van wat kopers vandaag bij veilinghuizen zouden betalen.

De Art In My Space- app is wereldwijd gratis te downloaden voor IPhone en IPad via de appstore. Een voorproefje van de app is beschikbaar op de officiële website van Art In My Space.  

Deel dit artikel:
Onze partners