Kvadrat Shade lanceert nieuwe veelzijdige rolgordijnoplossingen

De Deense fabrikant van hoogwaardige designtextiel Kvadrat en de specialist in raambekleding Coulisse hebben de krachten gebundeld om de beste oplossing voor raambekleding te creëren: Kvadrat Shade. De nieuwe rolgordijnoplossing, een esthetisch pareltje, werd ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende specialisten en ontwerpers die creatieve vrijheid en functionele veelzijdigheid stimuleren. Hoge prestaties en gemetalliseerd textiel geven architecten de mogelijkheid om visueel, akoestisch en thermisch comfort te verbeteren, terwijl het energieverbruik aanzienlijk wordt verlaagd.

Dankzij een persoonlijke ondersteuning van consultatie tot installatie is de nieuwe veelzijdige rolgordijnoplossing de oplossing voor alle ramen. Kvadrat Shade streeft naar oplossingen en diensten voor raambekleding van ongeëvenaard ontwerp en kwaliteit voor architecten wereldwijd, met de best mogelijke oplossing op het vlak van functionaliteit, comfort, levensduur en klimaatcontrole. De hardware is ontworpen door de gerenommeerde ontwerpers Ronan en Erwan Bouroullec, terwijl het textiel wordt geproduceerd door Kvadrat en wordt gemaakt in samenwerking met een selectie van gerenommeerde creatievelingen. Ieder element is gebaseerd op Kvadrats erfgoed als wereldleider in textiel en ontwerpinnovatie.

De veelzijdige oplossingen kunnen voor alle ramen worden gespecificeerd. Geschikt voor muren en plafonds kunnen de Kvadrat Shade-oplossingen voldoen aan een spectrum van ruimtespecifieke behoeften en elk design-thema. De modulaire hardware omvat zorgvuldig ontworpen componenten en is beschikbaar in een verfijnd gamma van kleuren en metallic-afwerkingen. Erwan Bouroullec: “De Kvadrat Shade-rolgordijnoplossing werkt als een compleet alfabet, je kunt er woorden mee vormen. Het is altijd een plezier om met ramen, licht en kleuren te spelen. ”

Hedendaagse en complete oplossing

Om de kwaliteit van de ruimte te optimaliseren, beperken Kvadrat Shade-rolgordijnen verblinding, bieden ze natuurlijk zich en licht en bevorderen ze zowel samenwerking als privacy. Dit kan helpen om de productiviteit te verhogen en maximaliseert de waarde van de ruimte door de ruimtes vlakbij vensters bruikbaar te maken. Door gebruik te maken van gemetalliseerd textiel kunnen ook de verwarmings- en koelingskosten gedrukt worden. Hiermee kunnen architecten een comfortabel binnenklimaat creëren dat zowel het welzijn als de productiviteit verbetert.

Erwan Bouroullec: “We hebben een compleet aanbod gecreëerd dat alles mogelijk maakt voor architecten. Om dit te bereiken hebben we een rolgordijnconcept ontwikkeld met een sterke visuele identiteit, dat de expertise van Kvadrat op het gebied van kleuren, materialen en technische prestaties weerspiegelt. In tegenstelling tot traditionele alternatieven, kan je met de Kvadrat Shade-oplossingen het interieur naar een hoger niveau tillen door te spelen met tonen, transparanten en texturen. Je kunt alles combineren en zo een geweldig resultaat behalen.”

Fusie van complementaire competenties

De Kvadrat Schade raambekledingsoplossingen verenigen de sterke punten van leidende merken met een uitgebreide ervaring in zowel commerciële als particuliere projecten. Christian Baum Blaakær, directeur van Kvadrat Shade: “De Kvadrat Shade-oplossing creëert zijn eigen ruimte binnen de commerciële interieurs en presenteert zich als een esthetisch uitstekende, efficiënte en veelzijdige rolgordijnoplossing.\"

Deel dit artikel:
Onze partners