Ledverlichting van Emco als blikvanger voor vloer

Emco is een Duits bedrijf, gespecialiseerd in duurzame en stijlvolle entreematsystemen. Met een breed assortiment is emco in staat om voor vele verschillende toepassingen een oplossing te voorzien. Emco levert tevens een inbouwraam voorzien van leds voor het verlichten vanuit de vloer: LUMINA.

LUMINA kan gecombineerd worden met de diverse aluminium profielmatsystemen. Hierdoor ontstaat een exclusieve combinatie van licht, kleur en materialen, die iedere entree een bijzondere uitstraling geeft.

Een bijkomend voordeel is dat de leds op de noodverlichting worden aangesloten, wat de veiligheid significant verhoogt.

Het inbouwraam bestaat uit naturel geanodiseerd aluminium, geschikt voor opliggende toepassing. Aan de bovenzijde zijn de leds geïntegreerd. Deze zijn energiebesparend en zeer duurzaam dankzij een levensduur van ca. 100.000 uur.

 

Grote temperatuurbereik

Door het grote temperatuurbereik van  -40 tot + 85 ºC en de hoogwaardige waterdichte en stootvaste constructie, kunnen de profielen zowel binnen als buiten worden toegepast.

Bij de uitvoering LUMINA VIA kunnen de kleuren individueel worden gekozen. De besturing vindt plaats naar wens: met een afstandsbediening, iPad of Smartphone.

Bron: Emco
Deel dit artikel:
Onze partners