Linarte Wood Design: aluminium gevelbekleding met de looks van hout

Renson introduceert Linarte Wood Design, een nieuwe benadering van gevelbekleding die de esthetiek van hout combineert met de duurzaamheid en het onderhoudsgemak van aluminium. Het nieuwe product sluit perfect aan bij de hedendaagse bouwtrend die de voorkeur geeft aan natuurlijke materialen, maar de praktische voordelen van modernere oplossingen niet uit het oog verliest.

De uitstraling van een houten gevel met onderhoudsgemak en een duurzaam karakter er bovenop? Renson voegt met Linarte Wood Design de charme van hout toe aan zijn verticale, aluminium gevelbekleding. Deze compleet nieuwe look speelt in op de trend in de bouw naar meer natuurlijke materialen, zonder in te boeten op praktische troeven.

Het ‘klassieke’ Block 30-profiel wordt tegelijk vervangen door een Block 25-profiel, dat iets minder diep is. De rustigere vormgeving en belijning versterken de zachte uitstraling van de houtlook. Met Coriander Oak en Toffee Oak zijn de Linarte Block-profielen beschikbaar in een lichte en een donkere Wood Design variant. Zo kies je de houtlook die het beste blendt in de architectuur en de omgeving.

Bron: Renson
Deel dit artikel:
Onze partners