Loxone nodigt architecten uit: ontdek woon- en gebouwautomatisering

Vergeet domotica, vergeet ingewikkelde techniek en vergeet bovenal die wirwar van knopjes aan de muur. Loxone presenteert haar totaaloplossing voor Home & Building automation als eigentijds woonmodel en nodigt uit om tijdens een lunchsessie de talrijke voordelen te ontdekken.

Wat is Loxone?

Loxone is wereldmarktleider en biedt met haar totaaloplossing voor automatisering meer comfort, eenvoud en energie-efficiëntie in elk project. Dit kan gaan van smart homes, naar commerciële of industriële toepassingen. De Loxone Miniserver, het brein dat alles aanstuurt, is schaalbaar en kan overal worden ingezet, zelfs in bestaande gebouwen.

Wat zijn De voordelen?

Allereerst een verbeterde energie-efficiëntie: automatisering van diverse systemen leidt tot een betere energie-efficiëntie en dus lagere energiekosten. Loxone biedt een optimaal energiemanagement dankzij een geïntegreerde Energie Manager, Energie Monitor en Last Manager. Deze helpen om de impact van het capaciteitstarief te beperken, dynamische energieprijzen te benutten en zelfopgewekte energie automatisch optimaal in te zetten, ook bij afwezigheid. Dit helpt om de duurzaamheids- en E-peildoelen van projecten te behalen.

Daarnaast is er een betere gebruikerservaring: alles gebeurt automatisch, maar als gebruikers toch eens zelf de touwtjes in handen willen nemen, kan dat heel eenvoudig via de intuïtieve Loxone App of via de revolutionaire Loxone drukknopstandaard.

Vervolgens is er een verhoogde veiligheid: automatisering draagt bij aan de veiligheid van het gebouw en de gebruikers. Slimme beveiligingssystemen helpen bv. bij poging tot inbraak, schade aan het gebouw zoals brand of waterlekken en schade aan materialen.

Daarbovenop is er flexibiliteit in het ontwerp: door de integratie van slimme technologie in het ontwerp van een gebouw, krijg je meer flexibiliteit in het ontwerpproces. Dit kan leiden tot innovatieve ontwerpen en nieuwe mogelijkheden voor de manier waarop mensen in een gebouw leven. Tot slot is er een ruime kostenbesparing: dit kan bv. door het verminderen van energiekosten, maar ook door het verminderen van onderhoudskosten en het verlengen van de levensduur van apparaten en systemen.

Loxone nodigt uit

Architecten kunnen deelnemen aan het volgende programma op 27 april 2023. 

  • Ontvangst met glaasje bubbels
  • Introductie tot de totaaloplossing van Loxone door Daniël Van Dessel, CEO Loxone Benelux
  • Lekkere lunch
  • Rondleiding in de demowoning door een Loxone Expert

Praktisch

  • Wanneer: donderdag 27/4/2023 van 11u – 14u
  • Waar: Gebroeders Van Raemdonckstraat 1 b/c, 2560 Nijlen (België)
  • Gratis en vrijblijvend, inschrijven wel verplicht
  • Inschrijven kan via deze link.

 

Bron: Loxone
Deel dit artikel:
Onze partners