Luxekleuren van het moment in assortiment van Arte

Dé luxekleuren van 2020 voor op de muur? Dat zijn volgens Arte ongetwijfeld Ferrari-rood, Tiffany-blauw, Hermes-oranje, Laduree-groen en Veuve Clicquot-geel. In de verscheidene collecties van de Zonhovense muurbekledingontwerper- en fabrikant zijn heel wat prints en ontwerpen in deze trendy kleuren te verkrijgen.

Ferrari-rood

Arte heeft behoorlijk wat rode designs in de aanbieding. Wat dacht je van de rode variant van Dessin Deluxe, een fluweelzachte print met suèdelook, of Dessin Montagne, een rundslederen muurbekleding met grove stiknaden? Dessin Shiver, muurbekleding met een realistisch textieleffect, en Dessin Temper, een print met waarheidsgetrouwe fil-à-fil afwerking , kan man in de trendkleur aankopen.

Tiffany-blauw

Ook blauw is een veelvoorkomende kleur in het assortiment van Arte. Het op zijde geïnspireerde Dessin Tasar ligt bijvoorbeeld in deze tint op de markt. Maar ook Dessin Module met haar tijdloze geometrische design en het glamoureuze, vintage Dessin Talamanca zijn in koninklijke blauw verkrijgbaar.

Hermes-oranje

Oranje is een gewaagde kleur voor op de muur, maar dat weerhield Arte er niet van om ze in een aantal van haar designs te verwerken. Kies voor de oranje versie van Dessin Papyrus, muurbekleding gemaakt van handgevouwen papier, of Dessin Noble van microfiber textiel en met een soft velvet touch.

Laduree-groen

Als kleur van energie en levendigheid is een groene muurbekleding perfect voor ruimtes waar gewerkt of gesport moet worden. Ook Arte voegde een aantal groenachtige designs toe aan haar gamma. Ga voor het geometrisch gebogen Dessin Wind of het reliëfrijke Dessin Origami, gemaakt van een imitatie van gevouwen papier. 

Veuve Clicquot-geel

Geel op de muren geeft iedere kamer een instant vrolijke touch. Logisch dat Arte deze stijlvolle kleur in een aantal van haar ontwerpen implementeerde. Onder meer Design Musa, muurbekleding met een print van bananenbladeren, en het rundslederen Design Rectangle zijn in deze kleur leverbaar.

Prijzen van de hogergenoemde en getoonde muurbekleding van Arte zijn steeds op aanvraag.

Deel dit artikel:
Onze partners