Macobo-Stabo wordt M-gineers

Macobo-Stabo, het multidisciplinaire bouwkundig ingenieursbureau, verandert van naam en website. “Van bedrijfsnaam veranderen doe je niet zomaar.”, vertelt Natalie Vanderschaeghe (CEO). “Macobo-Stabo was een naam die ontstaan is uit de samensmelting van drie studiebureaus. Ons aanbod is doorheen de jaren uitgebreid en we positioneren ons vandaag anders in de markt. De ideale timing dus voor een grondige rebranding, want we hebben ambitieuze en duurzame groeiplannen.”

Het bedrijf nam de tijd om met een frisse, onbevangen blik naar de organisatie te kijken. Deze inspirerende oefening heeft geleid tot M-gineers. De iconische groene M werd behouden. Het is een knipoog naar het verleden en het blijft een waarmerk voor de opgebouwde reputatie en kwaliteit waar ze voor staan. Tegelijk is de M een verwijzing naar de drie waardes: M-pathy, M-power en M-brace. Het is een vertaling van de thema’s waarmee zij zich onderscheiden: ’People’, ’Green’ en ’Digital’ (ontdek het op www.m-gineers.be).

Een M-gineer is een wereldburger met een hart voor het ingenieursvak. Het is iemand die zijn of haar talenten inzet om in een echt partnership met de klanten te bouwen aan de duurzame gebouwen van morgen. De M-gineers vormen een krachtig multidisciplinair team met een échte hands-on mentaliteit.

M-gineers is klein genoeg om snel en persoonlijk te schakelen en groot genoeg om volledig te ontzorgen, van conceptfase tot oplevering. Die aanpak stelt het bedrijf in staat om zich voortdurend aan te passen aan veranderende omstandigheden en nieuwe maatschappelijke trends, maar ook om dicht bij de projecten en mensen te blijven staan. Zo blijven ze altijd in beweging, maar kiezen ze tegelijk resoluut voor standvastige, duurzame lange termijnrelaties met klanten en medewerkers.

Let’s Meet, Let’s Match. Deze nieuwe baseline tenslotte is een uitnodiging naar zowel bestaande als potentiële klanten om M-gineers (beter) te leren kennen. Het draagt de persoonlijke manier van samenwerken uit en is daarenboven een open invitatie naar toekomstige medewerkers om te kijken of ze matchen en of je het in je hebt om een M-gineer te worden.

Bron: M-gineers
Deel dit artikel:
Onze partners