Martens Glas installeert kogelwerend schrijnwerk voor Politie Turnhout

Martens Glas heeft onlangs een cruciaal project afgerond in samenwerking met het Turnhoutse bouwbedrijf  en opdrachtgever Vanhout.Pro, waarbij kogelwerend en explosiebestendig schrijnwerk werd geïnstalleerd voor de politie van Turnhout.

De politie van Turnhout speelt een essentiële rol in het waarborgen van de veiligheid en orde in de stad. Het is daarom van cruciaal belang dat hun faciliteiten zijn uitgerust met de meest geavanceerde veiligheidsmaatregelen. Het kogelwerende schrijnwerk dat Martens Glas installeerde, biedt niet alleen bescherming tegen kogels maar is ook bestand tegen explosies, wat de veiligheid van het personeel significant verhoogt.

BETROKKENHEID BIJ GEMEENSCHAPSVEILIGHEID

Dit project benadrukt de technische expertise en de toewijding aan de veiligheid van de gemeenschap. Martens Glas zorgde ervoor dat de veiligheidsoplossingen op de meest effectieve en efficiënte manier werden geïmplementeerd. Het bedrijf is erg trots dat het de lokale helden van Turnhout kan ondersteunen met zijn producten en kijkt uit naar meer van dergelijke projecten in de toekomst.

Bron: Martens Glas
Deel dit artikel:
Onze partners