Martens Glas introduceert nieuwe afdeling aluminium buitenschrijnwerk

Martens Glas zet een belangrijke stap voorwaarts met de introductie van een nieuwe afdeling aluminium en hout-aluminium buitenschrijnwerk. Deze uitbreiding is niet alleen een teken van groei, maar ook een uitdrukking van hun ambitie om klanten een volledig aanbod te bieden, van binnenschrijnwerk tot complexe buitenschrijnwerk projecten.

Met de nieuwste toevoegingen aan het portfolio van Martens Glas maakt het bedrijf een significante sprong vooruit in de bouwsector. Het nieuwe aanbod omvat aluminium ramen, deuren en vliesgevels, alsook innovatieve hout-aluminium profielen. Deze producten zijn ontworpen om aan de hoogste eisen van duurzaamheid, energie-efficiƫntie en esthetiek te voldoen.

SAMENWERKING MET FABRIKANTEN

Voor de aluminium producten werkte Martens Glas samen met Aliplast, een leider in de sector die bekend staat om zijn Belgisch vakmanschap en duurzame profielen. Voor de hout-aluminium combinaties sloten ze een partnerschap met het Duitse Batimet, bekend om zijn kwalitatieve benadering die de natuurlijke uitstraling van hout combineert met de weerbestendigheid van aluminium, af. Deze samenwerkingen stellen Martens Glas in staat om producten aan te bieden die perfect aansluiten bij de moderne bouwvereisten, door de combinatie van natuurlijke houtesthetiek en de duurzaamheid van aluminium.

HOLISTISCHE AANPAK IN BOUWPROJECTEN

Martens Glas begeleidt de klant door elk aspect van hun bouw- of renovatieprojecten. Dit betekent dat ze niet alleen leverancier zijn, maar ook adviseur en partner vanaf de eerste keuzes in het ontwerpproces tot de realisatie van het project. Hun uitgebreide expertise zorgt voor gestroomlijnde processen en een naadloze integratie van alle aluminium schrijnwerkelementen, wat resulteert in coherente en functionele eindresultaten.

TOEWIJDING AAN DUURZAAMHEID EN INNOVATIE

Deze nieuwe fase in de bedrijfsontwikkeling van Martens Glas benadrukt de toewijding aan duurzaamheid en innovatie. Elk product uit de nieuwe lijn is ontworpen met het oog op milieuvriendelijkheid en energiebesparing, waardoor klanten kunnen genieten van zowel esthetische als functionele voordelen. Martens Glas is trots op deze stap en kijkt ernaar uit om de bouwsector verder te verrijken met hun oplossingen.

Deel dit artikel:
Onze partners