Moderne techniek, tijdloze elegantie en verhoogde efficiëntie

Inademen, ventileren, leven. Grote parallelle schuifsystemen combineren ontwerpvrijheid met een aangenaam leefklimaat. Zij maken de hedendaagse architectuur mogelijk en geven er vorm aan. De grote glazen elementen fungeren als een natuurlijke verbinding tussen binnen en buiten.

Architecten en planners profiteren hier direct van, omdat overeenkomstige systemen de perfecte basis vormen voor moderne architectonische mogelijkheden en nieuwe ruimte- en woonconcepten. Het SYNEGO SLIDE profielsysteem van REHAU sluit hier nauw bij aan.

SYNEGO SLIDE zet in op kwaliteiten als esthetiek en vormgevingsvrijheid, en voldoet aan de strengste eisen op het gebied van waterdichtheid, draagvermogen, bewegingsvrijheid, veiligheid en vooral duurzaamheid.

aangenaam woongevoel

De tot 4 x 2,6 meter grote elementen passen niet alleen harmonieus in de vormgeving van de ruimte, maar dragen met hun hoge schuifcomfort bij het openen en sluiten ook bij tot een aangenaam woongevoel. En dit goede gevoel duurt verder aangezien Synego Slide beschikt over een weerstandsklasse tot RC2.

REHAU beschouwt duurzaamheid als een essentieel kenmerk van zijn oplossingen. Het is een overtuiging en een verplichting die voortvloeit uit een gevoel van verantwoordelijkheid tegenover de toekomstige generaties. Raamprofielen met het EcoPuls label bevatten reeds een gerecycleerd aandeel tot 75% en staan voor een positieve ecologische voetafdruk. SYNEGO SLIDE is het resultaat van deze houding.

Klik hier om meer te weten over SYNEGO SLIDE.

Bron: REHAU
Deel dit artikel:
Onze partners