Modular L.I. herdefinieert ingebouwde spot met Hollow

Modular Lighting Instruments stelt Hollow voor. Met de cilindervormige armatuur heeft James Van Vossel een lamp ontworpen die het vermogen heeft zich aan te passen aan de noden en wisselende functies van een ruimte. Dat door het licht op verschillende manieren te transformeren: een directe spot wanneer de Hollow open is, en een gloeiend effect wanneer die gesloten is.

Hollow heeft een koepelvormige lichtkamer met daarin een cilinder. Die kan in de halve bol worden geduwd voor een zacht en sfeervol effect of direct licht in de kamer wanneer de cilinder in een hoek of helemaal wordt opengezet. Speel met het soepele rotatiesysteem en ontdek nieuwe applicaties en mogelijkheden.

Van mood maker tot downlighter

De spot kan zowel in het plafond als in de muur worden verwerkt. In de wand transformeert Hollow tot een subtiele mood maker, een stijlvol oriëntatielicht (gesloten cilinder) of tot een warm schijnsel dat structuur geeft aan de muur (half open). Geïnstalleerd in het plafond doet de armatuur dienst als een downlighter (volledig open) of als een strak omlijnde lichtstraal.

Hollow is beschikbaar in de kleuren zwart en wit. Een volledig witte uitvoering , die in de muur of het plafond verdwijnt, kan zorgen voor een subtiele look. Zwart op zwart leidt dan weer tot een architecturaal statement en zwart op wit geeft je het nodige contrast.

Deel dit artikel:
Onze partners