Modular ONE van Parador bekroond met prijs op German Design Awards 2020

Modular ONE van Parador viel begin februari in de prijzen op de German Design Awards 2020. De innovatieve en elastische vloerbedekking van de  Duitse vloer- en wandenontwerper werd in Frankfurt am Main tot winnaar gekroond binnen de categorie Excellent Product Design – Material and Surfaces.  

“We zijn er trots op dat de Duitse Rat für Formgebung ons in de eerste plaats voor deze prijs heeft genomineerd en deze nu ook aan ons heeft toegewezen”, reageerde Birgit Kunth, hoofd marketing en communicatie bij Parador, op het heugelijke nieuws.

Net echt hout

Modular ONE is een echte allrounder. De elastische vloerbedekking is niet alleen duurzaam, PVC- en weekmakervrij en goed te onderhouden, maar ook amper te onderscheiden van een echte houten vloer. De vloerbedekking voelt oprecht aan als hout en ziet er door zijn extreem matte uiterlijk ook zo uit.

De vloerbedekking is daarnaast, mede dankzij de hoge dimensiestabiliteit, geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes zoals badkamers en serres. Zijn geïntegreerde akoestische tegenlaag en elastische oppervlak zorgen dan weer voor een bijzonder stille vloer wanneer je eroverheen loopt. De aangenaam warme voeten die je eraan overhoudt, zijn een leuke extra.

Bovendien voldoet Modular ONE aan de hoogste normen voor gezond leven waardoor het een Blue Angel-milieulabel toegewezen kreeg. 

Deel dit artikel:
Onze partners