Mosa brengt nieuwe Canvas collectie op de markt

Tegelfabrikant Mosa voegt met Canvas een gloednieuwe reeks tegels toe aan haar assortiment. De collectie doet haar naam alle eer aan: de fijne reliƫfstructuur en unieke coating van de keramische vloertegels nodigen uit tot aanraking. Dankzij hun eenvoudige, natuurlijke uiterlijk en het vermogen om zich aan te passen aan omringende kleuren en design-kenmerken, zijn de tegels bovendien het ideale vloeroppervlak voor multifunctionele en drukbezochte ruimtes.

De nieuwe collectie vloertegels wordt gekenmerkt door een granulaatmix met keramische vlokken in tal van maten en pigmenttonen. Daardoor lijken ze van veraf een gelijkmatig geheel, terwijl ze in feite bestaan uit een gelaagde samenstelling van details.

Cradle to Cradle

Duurzaamheid is een van de grondbeginselen van Mosa. Logisch dat de tegelfabrikant daar ook in haar Canvas collectie sterk op inzet. De vloertegels werden uit de puurste materialen vervaardigd tijdens een duurzaam ontwerp- en productieproces. Daarvoor werden ze bekroond met een Cradle to Cradle Silver-certificaat.

De Canvas collectie is beschikbaar in twee praktische formaten (30cm x 60cm en 60cm x 60cm) en is verkrijgbaar in negen kleuren. Het kleurenpallet is geĆÆnspireerd op de natuur.

Deel dit artikel:
Onze partners