Multiline produceert nieuwe reeksen armaturen voor buitenverlichting

Clip en Crono zijn nieuwe series van armaturen binnen het programma in buitenverlichting van Multiline. Clip wordt gekenmerkt door zijn strakke lijnen die in een hoek van 90° met elkaar worden verbonden. Dat resulteert in een zeer minimalistische look. De armaturen vertonen in vooraanzicht een balkvorm. In zijaanzicht is dat een samengesteld lijnenspel. De Crono wordt gekenmerkt door een solide uitstraling. Het armatuur is balkvormig met strakke lijnen en beschikt over een afgeronde voorzijde. Beide modellen zijn verkrijgbaar als paal- en wandarmatuur. De Clip is tevens verkrijgbaar als mastarmatuur.

Led

Het voorste deel van het Clip armatuur herbergt de ledmodule. Die module beschikt over een vermogen van 6W voor de paal- en wandarmaturen en van 30W voor het mastarmatuur bij een lichtkleur van 3000 Kelvin. Het lampenhuis van de Crono bestaat uit hoogwaardig aluminium en herbergt de Citizen LED module. Die beschikt over een vermogen van 9,2 Watt en een lichtkleur van 3000 Kelvin. De waterdichte led-unit voor het wand- en het paalarmatuur van beide modellen zijn voorzien van gesatineerd glas. Dit zorgt ervoor dat het licht zacht en uniform wordt verdeeld en gaat verblinding tegen. De module wordt tevens asymmetrisch gepositioneerd in de behuizing. Daardoor wordt het uitgestraalde licht zo ver mogelijk naar voor geworpen. Het Clip mastarmatuur beschikt in tegenstelling tot de andere armaturen over optische lenzen. Die dienen vooral om verblinding tegen te gaan.

 

Waterdicht

Clip en Crono worden steeds geleverd met een waterdichte driver. Die is bereikbaar via een aansluitdeur aan de achterzijde van het armatuur of via de basis van het wandarmatuur. De montagevoet van de paalarmaturen en de basis van het wandarmatuur zijn voorzien van een waterdichte tule die een veilige doorvoer van de netstroomkabel verzekert.

Clip en Crono worden net als alle andere buitenverlichting van Multiline afgewerkt met een weerbestendige poederlak. Die is verkrijgbaar in het wit, zwart, aluminiumgrijs en antraciet. Alle kleuren zijn mat en hebben een fijne structuur. Andere RAL-kleuren zijn verkrijgbaar op aanvraag. De armaturen komen vooral tot hun recht in private tuinen, aan en rond bedrijfsgebouwen of langs wandel- en fietspaden in parken.

Deel dit artikel:
Onze partners