Nieuw: 375m/h³ unit vervolledigt de Vent-Axia Econiq reeks

Ventilair Group heeft de Vent-Axia familie uitgebreid met een unit met een debiet van 375m³/h. Met vier uitvoeringen van units type D met warmteterugwinning, met debieten van 300 tot 600m³/h, biedt het Vent-Axia gamma meer dan ooit een oplossing voor elk residentieel ventilatieproject type D.

De Vent-Axia Econiq 375m/h³ is uiterst stil, energie-efficiënt, bevat een modulaire bypass en overbrugt perfect de sprong tussen de versies 300 en 450m/h³ van de Vent-Axia Econiq reeks.

Dit zijn slechts enkele van de sterktes van de Vent-Axia Econiq 375:

  • Ventilatiedebiet 375m³/h bij 200Pa
  • Laag opgenomen vermogen
  • Hoog rendement van 85%
  • 100% (modulerende) zomerbypass
  • All-inclusive
  • EPB-conform (epbd.be procedure opgestart)
  • Eenvoudig te installeren en op te starten

Ontdek alle voordelen en technische specificaties op de website van Ventilair Group.

Residentiële projecten

De Vent-Axia Econiq 375 is perfect voor kleine en middelgrote woningen, zoals sleutel-op-de-deurwoningen. Naast zijn uitstekende energie-efficiëntie en compacte afmetingen, biedt de Vent-Axia Econiq 375 ook flexibele installatieopties dankzij de handige zijaansluitingen. Deze maken het eenvoudig om het toestel in diverse configuraties te integreren, zelfs in krappe ruimtes, zonder dat dit ten koste gaat van de prestaties.

Door de flexibiliteit in aansluitmogelijkheden, de kwaliteit en veelzijdigheid in gebruik is het toestel aantrekkelijk voor bouwpromotoren, aannemers en installateurs, die snel en efficiënt willen werken.

Comptabiliteit

De unit is compatibel met het Vent-Axia Uniflexplus+ 69 kanalensysteem. Ventilair Group ontwierp zowel de unit als het kanalensysteem en bijhorende RV-ventiel om heel eenvoudig, snel en efficiënt te installeren.

Het inregelen en bedienen kan efficiënt en stapsgewijs met behulp van een mobiele app. Draadloze communicatiemiddelen zoals RF en Wifi zijn standaard geïntegreerd in de unit en stellen de installateur in staat om nieuwe functies te installeren. 

Alle units zijn uitgerust met ingebouwde sensoren voor vocht, temperatuur en druk. CO2-meting is optioneel beschikbaar.

Bron: Ventilair Group
Deel dit artikel:
Onze partners