Nieuw gamma rolluiken en zonneschermen van VELUX op BATIBOUW

Dakramenproducent VELUX komt met een volledig nieuw gamma aan rolluiken en zonneschermen binnen haar INTEGRA-lijn. De drie nieuwe producten zullen tijdens BATIBOUW voorgesteld worden aan het grote publiek.

Het VELUX INTEGRA verduisterende buitenste zonnescherm heeft niet alleen een zonwerende, maar ook een verduisterende functie. Dit zorgt voor voldoende privacy. De zonneschermen zijn erg gebruiksvriendelijk doordat ze met een draadloze muurschakelaar bediend kunnen worden. Door de afwezigheid van bekabeling kunnen de schermen op alle VELUX dakvensters geïnstalleerd worden. Bovendien reageert het geconnecteerde systeem automatisch dankzij VELUX ACTIVE with NETATMO.

Ook een nieuwe versie van het VELUX INTEGRA buitenste zonnescherm werd opgenomen in het gamma. Het zonnescherm - met een moderner design en slanker profiel - houdt de zonnestralen tegen nog voordat ze het glas van het dakraam raken. Het netweefsel van het zonnescherm werd zo gemaakt dat het nog daglicht toelaat. Zo kunnen bewoners nog steeds genieten van het uitzicht.

Met het VELUX INTEGRA rolluik ten slotte reikt VELUX een oplossing aan voor de onaangename temperaturen in dakkamers. In de zomermaanden houdt het luik tot 87% van de warmte tegen, terwijl het in de winter voor een goede thermische isolatie zorgt. Wanneer het rolluik geïnstalleerd is, ervaren mensen bovendien een groter gevoel van privacy en veiligheid. 

Deel dit artikel:
Onze partners