Nieuw inspiratieboek vol innovatieve werkplekken van Beddeleem

Beddeleem lanceerde recent de tweede editie van de Beddeleem Inspiration Guide. Het boek biedt een schat aan inspiratie voor het inrichten en duurzaam produceren van de werkplekken van de toekomst. Met 120 pagina's vol ideeën en voorbeelden is dit boek een must-have voor iedereen die geïnteresseerd is in moderne werkplekconcepten.

De gids laat een breed scala aan projecten zien die getuigen van vakmanschap en de toewijding aan de bedrijfswaarden van Beddeleem. Elk project vertelt zijn eigen verhaal, waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. De ontwerpen zijn niet alleen mooi, maar ook praktisch en gericht op een duurzame toekomst.

Duurzaamheid en Creativiteit

In een tijd waarin duurzaamheid centraal staat, biedt de Beddeleem Inspiration Guide innovatieve oplossingen voor het creëren van werkruimtes die zowel milieuvriendelijk als inspirerend zijn. Van flexibele werkplekken tot creatieve ontmoetingsruimten, de gids presenteert talloze mogelijkheden om een unieke en functionele werkomgeving te realiseren.

Bron: Beddeleem
Deel dit artikel:
Onze partners