Nieuwe badkamercollectie van Desco telt 350 combinaties

Badkamerspecialist Desco introduceert zijn nieuwe reeks badkamermeubels en toebehoren genaamd Molto. Een meerwaarde die de collectie biedt is de keuzemogelijkheid tussen single- of duo-oplossingen. Hierdoor is de collectie zowel op maat gemaakt voor vrijgezellen als voor koppels. De collectie Molto bevat tevens meer kleuren, meer fronten en meer variatie dan voorheen.

De Molto-collectie bevat individuele badkamermeubels die tot 350 mogelijke combinaties toelaat. Descor legt daarbij de focus op comfort, ruimte en een persoonlijk karakter. Elk stuk uit de Molto-collectie is beschikbaar in single of duoformaat. De collectie richt zich dus zowel op vrijgezellen als op koppels. Bij beide opties bestaan verschillende mogelijkheden om een persoonlijke invulling te geven aan het begrip opbergruimte. De collectie bevat ruime verticale kolomkasten, opbouwlavabo’s, onderkasten, extra kasten voor achter de spiegel, enzovoort.
 

Ruimte voor en door combineren

De troef van Molto is het creëren van ruimte door te combineren. De Molto-badkamermeubels zijn beschikbaar in poederwit, poedergrijs, eik natuur, eik grijs of massif eik. De lavabo's zijn vervaardigd uit kunstmarmer, solid, porselein, glas of blue belge.

 

Drie reeksen accesoires en toebehoren

Desco concentreerde zich eveneens op praktische en bijpassende accessoires. Daarom lanceert het de nieuwe verchroomde Hold-collectie met toebehoren, gaande van dispenser tot zeepkorf en wc-borstel. De Hold-collectie is verdeeld in drie reeksen. De Hold On reeks gaat uit van een ronde vormgeving. Hold Soft combineert zachte rondingen en strakke lijnen. Hold Tight is strak en functioneel en past op elke muur, in elke douche en in elke kamer.

Deel dit artikel:
Onze partners