Nieuwe Belgische showroom van X²O Badkamers ligt in Waver

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 september 2020 opende X²O Badkamers zijn 21ste Belgische showroom in het Waals-Brabantse Waver. De opening van de 1600 toonzaal werd een feestelijk gebeuren met heel wat kortingen en verrassingen. De geldende coronamaatregelen werden ten alle tijden gerespecteerd.

Tijdens het openingsweekend konden bezoekers onder meer genieten van kortingen tot vijftig procent, een exclusieve goodiebag en een set met badkameraccessoires ter waarde van honderd euro bij aankoop van minimum duizend euro.

Digitale rondleiding

X²O Badkamers biedt reeds sinds haar ontstaan in 2004 een trendy assortiment met bekende badkamermerken zoals Hansgrohe, Geberit en Grohe en kent sindsdien een explosieve groei. De Belgische badkamerspecialist verdeelt zijn producten dan ook via een gebruiksvriendelijke webshop én in 21 Belgische en 9 Nederlandse showrooms. België krijgt binnenkort zelfs nóg twee nieuwe toonzalen en Nederland verwacht er zowaar drie.

Tijdens de woelige coronamaanden stelde X²O Badkamers zich uitermate flexibel op en haalde alles uit deze 'gouden combinatie'. Zo werden showroommedewerkers ingeschakeld om de online verkoop te ondersteunen en klanten telefonisch bij te staan met persoonlijk advies. Klanten konden eveneens een virtueel showroombezoek boeken waarbij het personeel hen een digitale rondleiding gaf. “Waar veel retailers de handdoek in de ring moesten gooien door de gevolgen van de coronacrisis, zijn wij kunnen blijven groeien. Ook nu blijven we verder inzetten op expansie”, benadrukt Annelies Braeckman, retail director van X²O Badkamers.

De nieuwe showroom van X²O Badkamers is te vinden op Boulevard de L’Europe 131 in Waver. Van maandag tot woensdag en van vrijdag tot zaterdag is de toonzaal geopend van 10 u tot 18 u 30. Donderdag kan ze zelfs tot 20 u bezocht worden. Zondag is de showroom gesloten.

Deel dit artikel:
Onze partners