Niko breidt assortiment uit met zwart

Zwart is tegenwoordig helemaal hip als kleur voor interieuraccessoires. Toonaangevend producent van stopcontacten, huisautomatisering en schakelaars Niko speelt in op die nieuwe trend en breidt deze zomer haar assortiment uit met zwarte uitvoeringen van een aantal van haar gekende producten.

Niko brengt deze zomer onder meer Intense matt black met zwartmatte textuur en Pure liquid black met een afwerking in zwarte hoogglans op de markt. Het assortiment wordt eveneens uitgebreid met Niko Pure Bakelite® piano black, een schakelaar met briljant-zwarte glans en een uitvoering in bakeliet, de moderne Niko Pure black steel en Niko Pure alu black van zwart geanodiseerd aluminium en met een satijnen uitvoering. Daarnaast behoort Niko Hydro black met veilige, waterbestendige afwerkingen tot het geüpgradede gamma.

Tot slot komt de prijswinnende digitale gebruikersinterface Niko Digital in een diepzwarte glans. Wanneer men dit toestel aanzet, verschijnt er een intuïtief beeldscherm waarmee tot twaalf verschillende functies en sferen in huis bediend kunnen worden. Het zwarte touchscreen is zo groot als een normale schakelaar, waardoor het apparaat zich perfect in elk interieur laat integreren en zelfs geen aanpassing in de elektrische bekabeling vraagt.

Deel dit artikel:
Onze partners