Ontdek nieuw testdataplatform 'Stravi-dB'

Stravi-dB is een gratis online bibliotheek waar u snel en makkelijk de akoestische testdata van CDM Strativec producten vindt.

De naam van het platform verwijst zowel naar ‘decibels’ als naar ‘database’ en geeft aan wat het platform precies is, een online bibliotheek met de officiële akoestische testrapporten van verschillende  CDM Stravitec producten die in de loop der jaren in erkende laboratoria zijn getest.

De eenvoudige gebruikersinterface laat toe snel en efficiënt rapporten en testgegevens te filteren en verschillende opbouwen en hun prestaties te vergelijken. Zo kan testdata worden gefilterd op basis van de gewenste opbouwhoogte en het type zwevende vloer, en de akoestische resultaten.

grafieken

De gevonden resultaten kunnen met elkaar worden vergeleken. Automatisch gegenereerde grafieken en andere visuele hulpmiddelen maken het makkelijk om meerdere systemen te evalueren. Stravi-dB levert bevat niet alleen testrapporten, maar ook datasheets, brochures, en CSV-bestanden waarmee akoestische adviseurs aan de slag kunnen om zo hun eigen voorspellingen te maken.

Eenmaal aangemeld, krijgt u toegang tot akoestische testdata van talloze Stravifloor en Stravigym zwevende vloersystemen.

Registreren kan hier.

Deel dit artikel:
Onze partners