Organische patronen en natuurlijke structuren

De Tessera Infused collectie tapijttegels met lussenpool van Forbo Flooring speelt perfect in op de vraag naar flexibele, praktische en aanpasbare oplossingen voor werkruimtes. De kleuren van de gedessineerde tegels met verschillende poolhoogte creëren een indrukwekkend organisch patroon, voor een unieke kamerbrede look. Zo gaan de samenwerking en het welzijn op de werkplek erop vooruit en ontstaat er een innovatieve en productieve omgeving.

De 12 natuurlijke, trendy kleurenschema's passen subliem bij elkaar, en zijn uitstekend te mixen en matchen met andere Tessera lijnen. Tessera Infused tapijttegels zijn ook met andere Forbo producten te combineren tot prachtige en praktische vloeren voor elke omgeving.
Tessera tapijttegels zijn gemakkelijk te plaatsen in combinatie met Allura Flex vinylplanken en -tegels: met dezelfde lijm en zonder overgangsstrips of extra profielen. Bovendien hoeft er geen ondervloer te worden geïnstalleerd, wat tijdwinst oplevert.

Verschillende looks zijn mogelijk door de Tessera Infused tapijttegels (50 x 50 cm) monolithisch, in dambordpatroon of willekeurig te plaatsen.

De Tessera Infused collectie bestaat voor 60% uit gerecycleerde materialen (volgens gewicht) en biedt zo een duurzame vloeroplossing.

Deel dit artikel:
Onze partners