Parador presenteert laminaat- en Modular ONE-planken

Parador presenteert zijn nieuwe laminaat- en Modular ONE-planken in het moderne grote tegelformaat. De productlancering omvat in totaal 19 vloeren in 12 verschillende, eigentijdse decors. De vloeren zijn verkrijgbaar sinds 1 november.

De grootformaat laminaat- en Modular ONE-planken van de Parador tegelcollectie 2019 zijn stil en warm, robuust en gemakkelijk te reinigen, geschikt voor vloerverwarmingssystemen en hebben een authentieke uitstraling. Modern beton, elegant graniet, puristisch ruwstaal of antiek hout in het populaire Shabby chic. Volledig in lijn met de huidige designtrends op het gebied van vloeren. Een hoogtepunt binnen de collectie zijn de vloeren met ragfijne ingewerkte ornamenten, die doen denken aan antieke tapijten. De grootformaattegels met afgeschuinde zij- en kopse kanten zorgen voor een legpatroon met de charme van een echte tegelvloer. Dankzij het beproefde klikmechanisme zijn de planken gemakkelijk te leggen en is de ruimte meteen klaar voor gebruik. De lage bouwhoogte en de zwevende plaatsing maken de grote tegels tot een ideale renovatieoplossing.

De nieuwe grote laminaattegels van Parador overtuigen door hun veelzijdigheid en geschiktheid voor dagelijks gebruik: ze zijn onderhoudsvriendelijk en zijn dankzij de Aqua Proof-kernplaat ook geschikt voor gebruik in vochtige ruimtes. Bovendien is Parador-laminaat robuust en bestand tegen krassen, stoten en schuren. Modular ONE is PVC- en weekmakervrij, 'made in Germany' en voldoet aan de hoogste eisen voor gezond leven. Hiervoor kreeg de elastische vloerbedekking het Blue Angel-milieulabel toegewezen.

Deel dit artikel:
Onze partners