Pendel Linear Tallinn vervolledigt lichtconcepten met spots in kantoren

Opple Lighting ontwierp de Pendel Linear Tallinn speciaal voor moderne kantooromgevingen. Deze geavanceerde verlichtingsoplossing biedt zowel directe als indirecte verlichting en is uitgerust met een lage verbindingsscore (UGR < 10), wat visueel ongemak minimaliseert en het ideaal maakt voor langdurig gebruik.

De Suspended Linear Tallinn onderscheidt zich met een magnetisch verbindingssysteem. Dit systeem maakt het mogelijk om meerdere armaturen flexibel en eenvoudig te monteren, waardoor aangepaste verlichtingsconfiguraties gecreëerd kunnen worden die perfect voldoen aan de specifieke behoeften van elke werkplek.

AANPASBARE VERLICHTING MET TUNABLE WHITE TECHNOLOGIE

Het armatuur van Opple is voorzien van Tunable White technologie waarmee de kleurtemperatuur aangepast kan worden van 3700K tot 6500K. Hiermee creëer je de ideale verlichtingssfeer voor verschillende taken en stemmingen door de dag heen, wat bijdraagt aan een verhoogde productiviteit en comfort.

STIJLVOL EN FUNCTIONEEL ONTWERP

Verkrijgbaar in geanodiseerd zwart of mat wit, heeft de Pendel Linear Tallinn een strakke, professionele look die moeiteloos aansluit bij de esthetiek van moderne kantoorruimtes. De stijlvolle zwarte reflector verhoogt de visuele impact, terwijl de hoogwaardige afwerking zorgt voor een duurzame uitstraling

COMPATIBEL MET BESTURINGSSYSTEMEN

De Pendel Linear Tallinn is compatibel met DALI en Smart (BLE) besturingssystemen. Hierdoor biedt het geavanceerde opties voor verlichtingsregeling. Dit zorgt voor een naadloze integratie in slimme kantoorsystemen, wat gebruikers in staat stelt om de verlichting eenvoudig te regelen voor maximale efficiëntie en comfort.

Bron: Opple Lighting
Deel dit artikel:
Onze partners