Perfecte match bij hoofdkantoor ASICS met emco entreematten

In het nieuwe hoofdkantoor van het sport- en lifestylemerk Asics zijn bij de hoofdentree en in de parkeerkelder de emco entreematten geplaatst. De gekozen kleur grijs vormt een perfecte match met het messing dat dit gebouw een bijzondere uitstraling geeft. Om een WELL Gold-certificering te behalen lag de focus op een gezond binnenklimaat en een comfortabele en gevarieerde werkomgeving. Dezelfde criteria zijn nagestreefd voor het LEED-label m.b.t. duurzaamheid. In deze visies passen de duurzame entreematten van emco.

Het gebouw is een ontwerp van de Powerhouse Company en heeft een oppervlakte van ca. 11.100 m2. Vanuit dit nieuwe hoofdkantoor wil Asics haar groei in Europa, het Midden-Oosten en Afrika exploiteren. In het hoofdkantoor zijn sport, gezondheid, samenwerking en transparantie de belangrijkste uitgangspunten.

In het hart van het atrium bevindt zich Asics World. Hier worden de Asics producten en haar submerken geëxposeerd. Verder biedt het atrium functies als een podium, vergaderruimtes, fitnessvoorzieningen en een brandstore.

Voor de exclusieve uitstraling is voor de hoofdentree de emco DIPLOMAAT 522 R toegepast in de chique kleur grijs. De entreemat bestaat uit aluminium draagprofielen voorzien van inlagen van ruwharige tapijtstroken. Geschikt voor een gemiddelde loopfrequentie tot 2.000 passages per dag. De toepassing van tapijtstroken heeft een groot voordeel: deze zijn eenvoudig verwisselbaar bij beschadiging, bijvoorbeeld ontstaan door vuil, sigaretten of kauwgom.

Bron: Innovatech
Deel dit artikel:
Met medewerking van
Onze partners