Perfectie in afwerking: Xinnix aluminium plinten voor naadloze elegantie

Om het concept van naadloze deuren door te trekken naar de volledige ruimte voegt Xinnix aluminium plinten XP50 toe aan het gamma. Hiermee kan de vlakwandigheid niet alleen op de deuren worden toegepast, maar ook op de muren.

ideale Plaatsing voor Stukadoor

De systemen en plinten worden bij voorkeur geplaatst voordat de stukadoor aan het werk gaat. Hierdoor kan de stukadoor alles naadloos afwerken, inclusief het deurkader.

Verdiepte Plint voor Eenheid en Opties

De XP50 plinten hebben een versie met een verdiepte plint die in combinatie met een cover een mooi afgewerkt geheel mogelijk maakt. De verdiepte plint kan ook gecombineerd worden met een eigen invulling, zoals het plaatsen van dezelfde plint als de vloer voor een klassieke afwerking.

Kleuraanpassing en Afwerkingsopties

Beide onderdelen zijn voorzien van een primer en kunnen in de gekozen kleur van de muur worden afgewerkt. Een variant in geanodiseerd aluminium is ook beschikbaar, die zonder afwerkingslaag een strakke uitstraling behoudt.

Plakplinten voor Onzichtbare Afwerking

Een alternatieve optie zijn de 4 mm plakplinten die onzichtbaar tegen de muur verlijmd kunnen worden. Deze plinten zijn overschilderbaar en standaard voorzien van een primer in zwart (RAL9005) of wit (RAL9016), passend bij de frames. Daarnaast zorgen ze in no time voor een tijdloze look door hun makkelijke en vlotte installatie.

Eenvoudige Montage met Handige Accessoires

Handige hulpstukken en accessoires, zoals verbindingsstukjes, garanderen een eenvoudige montage. Met minimale tools en materiaal creƫer je snel een prachtig, tijdloos afgewerkt resultaat.

Bron: Xinnix
Deel dit artikel:
Onze partners