Phantom: nieuw en betoverend

Met zijn mysterieus kleurenspel werkt de nieuwe phantom-uitvoering van Occhio een betoverend effect op. Door zijn tinten tussen donkerbruin en donkergrijs in legt phantom elegante accenten in elk interieur. De bekroonde Mito-lijn is net als de Sento- en Più-reeksen onmiddellijk in deze nieuwe uitvoering verkrijgbaar. En halverwege dit jaar komen ook de andere lampenseries van Occhio aan de beurt.

Hoewel de verkoop officieel nog niet is gestart, schiet de vraag naar phantom-modellen nu al door het dak. De uitgepuurde afwerking valt in de smaak bij klanten die van een minimalistisch design houden en toch voor de elegantie van het glanzende materiaal willen gaan. Phantom is verrassend veelzijdig, het elegante oppervlak past zich aan zijn omgeving aan en varieert daarbij tussen donkergrijs en donkerbruin. Het kleurenpalet van de omgeving en de lichtinval bepalen het kleureffect dat op het oppervlak speelt. De geborstelde uitvoering ziet er door zijn subtiele elegantie erg interessant uit en geeft moderne interieurs een extra touch. De productie verloopt volgens het complexe PVD-proces (Physical Vapour Deposition), een manier om vacuüm te metalliseren. Zo wordt het oppervlak erg kras- en slijtagebestendig, is het makkelijk in onderhoud, wordt het niet mat of gaat het niet roesten.

Phantom is onmiddellijk te verkrijgen voor de Occhio-lampenseries Mito en Sento, en voor de spots van de Più-lijn. Alle andere lampenseries zullen halverwege het jaar in phantom worden aangeboden.

Mito

Omdat dit sieraad zo artistiek is uitgewerkt, trekt Mito als decoratief element in een ruimte de aandacht naar zich toe. Door zijn unieke functies laat Mito een intuïtief spel met het licht ontstaan – en verandert het de sfeer in de kamer op haast magische wijze. Mito is meteen in de nieuwe phantom-uitvoering verkrijgbaar.

Sento

Sento brengt tijdloos design en een unieke lichtkwaliteit samen in één totaalsysteem. Dit is een modulaire serie in verschillende versies, en daarom geschikt voor thuis of in een commerciële omgeving. Unieke features zoals »touchless control« zorgen voor het kenmerkende 'joy of use‘ van Occhio. Sento is meteen in de nieuwe phantom-uitvoering verkrijgbaar.

Over Occhio

Occhio is een van de meest vernieuwende ondernemingen in de verlichtingsbranche, en Duits marktleider op het vlak van hoogwaardige designlampen. Occhio, dat in 1999 werd opgericht door Axel Meise, hanteert een tegelijk eenvoudige en revolutionaire filosofie: vanuit de sterke overtuiging dat lichtkwaliteit staat voor levenskwaliteit, ontwikkelt het Münchense bedrijf holistische, multifunctionele lamp- en spotsystemen. Met zijn onberispelijke design- en lichtkwaliteit wil Occhio ruimtes verbinden en volledige gebouwen voorzien van hoogwaardige verlichting. De hoofdzetel van Occhio ligt in het hartje van München. Het bedrijf telt momenteel meer dan 200 werknemers. Het assortiment wordt over heel Europa verkocht en is te vinden in de betere verlichtingszaak en in de flagshipstores in München, Keulen en Hamburg. Buiten Europa zijn we ook actief in onder andere China, India en Rusland, met groeiend succes.

Deel dit artikel:
Onze partners