Pikatso Group Belgium en M²uur slaan handen in elkaar

Pikatso Group Belgium en het Nederlandse M²uur, specialisten in bedrukte gevelpanelen voor binnen en buiten, slaan de handen in elkaar voor een langdurig samenwerkingsverband. Beide creatieve bedrijven geloven dat ieder gebouw, gevel of ruimte een ziel heeft en het  verhaal vertelt over de identiteit van zijn gebruikers en de omgeving. "Onze diensten en producten geven letterlijk en figuurlijk vorm en inhoud aan dit verhaal", zegt Luc Tobback van Pikatso.

Door te luisteren naar en proactief te adviseren over ontwerpen, materialen en technieken ontzorgen Pikatso en M²uur hun opdrachtgevers. Hiervoor wordt beroep gedaan op eigen expertise, maar ook op de kennis en vaardigheden van de partners. Vanuit een groot netwerk en een jarenlange ervaring in projecten, werken zowel Pikatso als M²uur onafhankelijk en bieden ze tegelijkertijd een totaaloplossing aan.

Expertise

Dat beide bedrijven onafhankelijk werken van fabrikanten en leveranciers, betekent dat voor elk afzonderlijk project de meest geschikte drager ingezet kan worden. Samen met materiaal dat voldoet aan de technische wensen en eisen en dat past binnen het gestelde budget en tijdspad. Zo komen Pikatso en M²uur volledig tegemoet aan de eisen van de klant.

\"De panelen waarmee wij werken, worden bepaald in functie van de toepassing en de wens van de bouwheer en architect\", aldus Luc Tobback. \"Onze gemeenschappelijke jarenlange ervaring, voor zowel binnen als buitenbekledingen van gebouwen, wordt gecombineerd met nauwe samenwerkingen met de juiste plaatsers. Bedrukte panelen zijn onze grote specialiteit, van gevels binnen en buiten in alle soorten gebouwen tot doucheruimtes, kleedkamers, tafelbladen, bewegwijzering, enzoverder.\"

Copyright foto's gemeentehuis Edegem: Marc de Roeck
Copyright foto's bibliotheek Heusden: Gracia Khouw

Deel dit artikel:
Onze partners