Pikatso verdeelt nieuwste ontwerpen van Sigurjón Pálsson

Pikatso Group Belgium mag zicht trots de exclusieve verdeler in de Benelux noemen voor de papegaaiduikers van Sigurjón Pálsson. IJsland is de thuisbasis van de papegaaiduiker. De ruige en met rotsen omheinde kustlijn van IJsland herbergt 's werelds grootste nest: ongeveer 60 % van de papegaaiduikers in de wereld.

Pikatso Group Belgium heeft in samenwerking met de ontwerper nieuwe papegaaiduikers op de markt gebracht en komt in een beperkte oplage in verband met de Gay Days in Reykjavík. De papegaaiduiker wordt Puffin Pride genoemd en de snavel draagt de kleuren van de regenboog die kenmerkend is voor de regenboogvlag, ontworpen in 1978 in San Francisco. De kleuren waren bedoeld om de gemeenschap en diversiteit van holebi’s te vertegenwoordigen.

Vorm, functie en materialen

Pálsson, die onder ander ontwerpen heeft gemaakt voor Normann Copenhagen, streeft altijd naar de juiste combinatie van vorm, functie en materialen in zijn ontwerpen met als doel een ontwerp te creëren dat er niet alleen mooi maar ook correct uitziet. \"Er goed uitzien is altijd mooier dan er alleen maar mooi uitzien. Wanneer vorm, functie en materialen op een eenvoudige, harmonieuze manier worden gecombineerd, zal het ontwerp hoogstwaarschijnlijk niet veel aandacht aan het uiterlijk behoeven. Ik heb altijd gezegd dat de sleutel tot perfectie in design eenvoud is. Het hoogste doel is om het absolute minimum te bereiken, alles wegsnijden wat niet nodig is ”

Relaasgeschenk

Pikatso Group Belgium vertegenwoordigt zo een belangrijk ‘Scandinavian’ product voor de Benelux. Pikatso: “Momenteel hebben wij een groot gamma items beschikbaar, zoals Aviendo, Nude, Lineasette, Draaj, Darlou … Het volledige programma is te vinden op www.houseofgifts.be. Onze items zijn ideaal als decoratie, maar worden momenteel veel als relatiegeschenk gegeven aan klanten. Momenteel maken firma’s gebruik van onze website en geven ze cadeaubonnen aan hun relatie, zodat deze zelf kunnen kiezen welk item hun het best bevalt. Pikatso Group Belgium verzorgt de verpakking en de levering van deze relatiegeschenken in afspraak met de klant.

Deel dit artikel:
Onze partners