Plant Tribe: haal het groene geluk in huis!

Boeken die uitleggen welke kamerplant welke zorg nodig heeft, die bestaan al genoeg. Plant Tribe, van de handen van Igor Josifovic en Judith De Graaff, gaat een stapje verder. De auteurs willen laten zien wat planten toevoegen aan het leven van iedereen die ze in huis haalt. Met die missie in hun achterhoofd reisden ze de hele wereld over en bezochten inspirerende mensen, praatten met hen over hun band met planten en zo hoorden ze bijzondere verhalen over het helende effect van groen in huis.

In volle coronacrisis snakken mensen naar frisse buitenlucht en een wandeling in het groen, de overvolle parkings aan natuurgebieden zijn daar het bewijs van. Om toch maar niet bij te dragen aan de verspreiding van het virus, kan het een oplossing zijn om gewoon meer groen in huis te halen. Planten in huis hebben veel positieve effecten, ze zorgen voor een betere lucht binnenshuis en meer welzijn.

In elk hoofdstuk van Plant Tribe delen Igor Josifovic en Judith de Graaff een nieuwe dosis plantenkennis en geven ze advies over hoe planten het beste tot hun recht komen binnenshuis. Daarnaast besteedt het boek veel aandacht aan de positieve kracht die van planten uitgaat en hoe je deze in elke kamer kunt opwekken, voor meer energie, positiviteit, creativiteit, liefde en welzijn. De auteurs delen verder nog tips over hoe planten en huisdieren optimaal kunnen samenleven. Plant Tribe omvat alles voor een lang en gelukkig leven met planten!

Igor & Judith

Igor Josifovic woont in München en is een socialmedia-expert, blogger en plantenliefhebber. Op zijn Happy Interior Blog en op Urban Jungle Bloggers deelt hij zijn liefde voor interieurs, reizen en planten. Judith De Graaff is opgegroeid in Nederland en woont nu in Parijs. Ze is een grafisch vormgever en plantenliefhebber. Ze heeft haar eigen blog en in 2016 mocht ze de vtwonen Advanced Blogger Award in ontvangst nemen. Samen met Igor Josifovic heeft zij in 2013 de internationale community Urban Jungle Bloggers opgericht.

Plant Tribe

9789059569966
240 blz
€ 25
Meer info

Deel dit artikel:
Onze partners