PlusPoint Riverevent: ontdek tal van producten in een verrassend kader (win gratis tickets)

Na een geslaagde eerste editie vormt het luxueuze schip Blue Rhapsody opnieuw het decor voor Pluspoint RiverEvent van Plus Point Marketing. Het driedaagse evenement gaat door op 5, 7 en 8 september 2023 op drie verschillende locaties: Gent, Brussel en Antwerpen. Meer dan 75 producenten laten bezoekers kennismaken met hun nieuwste producten, technieken of designs.

Plus Point Marketing brengt al meer dan 40 jaar bouwproducenten in contact met architecten en projectontwikkelaars. Enkele jaren geleden kregen ze de vraag om een event specifiek voor architecten te organiseren. Om architecten, interieurarchitecten en projectontwikkelaars een lange autorit en de frustratie van files te besparen, lanceerde Plus Point Marketing vorig jaar het RiverEvent op het bijzondere schip Blue Rhapsody.

De reizende beurs meert aan op drie verschillende locaties en kan je telkens bezoeken van 12u00 tot 20u00.

De drie aanmeerplaatsen per stad zijn:

  • 5 september 2023: Rigakaai - Gent
  • 7 september 2023: Heembeekkaai - Brussel
  • 8 september 2023: Havenhuis (Zaha Hadidplein) - Antwerpen

 

Praktische info per locatie kan je hier raadplegen. 

Vervolgens vaart het schip verder naar Nederland en Duitsland.

blue rhapsody

Met zijn lengte van 85 meter, breedte van 11,50 en vier verdiepingen biedt het schip Blue Rhapsody genoeg ruimte voor meer dan 75 producenten/standhouders. Tijdens het event genieten je als bezoeker niet enkel van de nieuwste producten, technieken of designs maar ook van de nodige exquise catering. Eind 2019 kreeg het schip de BEA World Award, deze award lauwert de mooiste eventlocaties ter wereld. Het eventschip vaart tijdens Pluspoint-Riverevent speciaal op HVO100 bio-brandstof. HVO100 is een bio-brandstof die geproduceerd wordt vanuit plantaardige grondstoffen. Het vermindert de CO2-uitstoot tot 90%, in vergelijking met een standaard dieselbrandstof. 

winactie

Architectura mag 20 tickets per locatie weggeven voor het RiverEvent. Mail dus snel naar info@architectura.be en maak kans op een ticket op een locatie naar keuze. Vergeet zeker niet je gegevens te vermelden in de mail.

Voor alle praktische informatie en om je te registreren kan je terecht op de website van PlusPoint RiverEvent.

Deel dit artikel:
Onze partners